A Golan Security Kft. vezetése és valamennyi dolgozója elkötelezett annak érdekében, hogy szolgáltatásaink minõsége folyamatosan megfeleljen megrendelõink igényének.

Ezen igények egyre magasabb szinten történõ kielegítése és partnereink bizalmának megnyerése biztosítja számunkra, hogy folyamatosan fejlõdõ vállalkozás legyünk.

Társaságunk célja, olyan magas színvonalú szolgáltatást nyújtani, amely a hazánkban mûködõ multinacionális cégek igényeinek is maradéktalanul megfelel.

 

Minõségpolitikánk alapelve a megrendelõkkel létesített és ápolt
TARTÓS KAPCSOLAT
és ennek alapja a
MEGBÍZHATÓ MINÕSÉG

Mûködésünk az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerint kiépített
Minõségirányítási rendszeren alapul.


 

Munkánkkal biztosítani kívánjuk megbízóink nyugodt mindennapjait, munkáját, pihenését. Szakmai tudásunkat és felkészültségünket a megbízónk szolgálatába állítjuk, lehetõleg észrevétlenül, teljes diszkrécióval, ám amikor szükséges, akár határozott erõt demonstráló fellépéssel. Mindezt a megbízó igényeit maximálisan figyelembe véve.

Cégünk célkitûzése, hogy a megrendelõk igényeinek maradéktalan kiszolgálásán kívül a cég saját dolgozóinak is jó munkakörülményeket teremtsen, ezzel is segítve az elvárt magas színvonalú munkavégzést.

A Golan Security Kft. vezetése kinyilvánítja elkötelezettségét és aktív támogatását a minõségpolitikánk maradéktalan végrehajtása iránt, mert ez az út vezet a megrendelõink bizalmának elnyerése és megtartása, egyúttal dolgozóink megelégedése felé.

Cégünk alvállalkozóitól és kooperációs partnereitõl is elvárja, hogy fogadják el minõségi igényeinket, és minden tekintetben feleljenek meg az általunk elõírt követelményeknek.