sidearea-image
Magas szakmai képzettségen és elhivatottságon alapuló személy- és vagyonvédelemre szakosodott védelmi szolgálat.

2151 Fót, Fehérkő u. 4/a.

+36 27 360 222

info@golansecurity.hu

Adatkezelési tájékoztató

Kövessen minket
 

Cégbemutatás

Golan Security Kft.

A Golan Security Kft. 1999. november 25-én alakult azzal a céllal, hogy létrehozzon egy magas szakmai képzettségen és elhivatottságon alapuló személy- és vagyonvédelemre szakosodott védelmi szolgálatot.

Fő tevékenységünk a személy- és vagyonvédelem, az objektumvédelem, épületüzemeltetés, épület-objektumok takarítása és az ezekhez kapcsolódó szaktanácsadás, illetve szakvélemény készítése, elektromos riasztórendszerek telepítése és az ehhez kapcsolódó járőr szolgálat, adóság kezelés, bomba felderítés, valamint informatikai biztonsági taanácsadás és üzemeltetési szolgáltatások.

Cégünk rendelkezik ISO 9001 minősítéssel, valamint NATO-beszállításra alkalmas minősítéssel.

Cégünk szakmailag magasan képzett munkatársai feladataikat a megbízóval közösen kialakított tevékenységi rend szabályainak szigorú betartása mellett látják el. Munkájukat rendszeres és célirányos ellenőrzéseink során kontrolláljuk.

Megbízóinknak havonta jelentést készítünk meghatározott szempontok alapján. E jelentés tartalmazza az eltelt időszakban felmerül tapasztalatokat, észrevételeket, rendkívüli eseményeket, javaslatokat a hatékonyabb szolgáltatás érdekében

Fontosnak tartjuk megbízóinkkal a rendszeres kapcsolattartást melynek alapján a megbízó által feltárt észrevételeknek nagy jelentőséget tulajdonítunk, ez által is növelve szolgáltatásunk minőségét.

Az országban egyedülálló diszpécserközpont

A GOLAN Security Kft. a központjában 24 órás távfelügyelettel egybekötött monitoring szolgálatot üzemeltet, mely a maga nemében az országban egyedülálló. Magas műszaki tartalmával, mérnöki megoldásaival növeli a távoli megfigyelés, riasztás színvonalát. Ez a virtuális rendszer az élőerős őrzéssel egybekötve nagyban növeli a GOLAN Security Kft. által őrzött objektumok biztonsági besorolását. A rendszer pontos, azonnali színes video képet biztosít, mely az ország bármely pontjáról elérhető a cégünk által bérelt nagysebességű internet vonalakon keresztül. Így a megrendelő részéről akár az erre alkalmas mobiltelefon készüléken is nyomon követhetőek az őrzött objektum éppen aktuális video képei.

A GOLAN Security Kft. a XXI. század követelményeinek megfelelő járőrellenőrző berendezést használ, amely erre a virtuális rendszerre integrálva objektív információt ad járőreink illetve vagyonőreink pillanatnyi tevékenységéről.

A monitoring szobába befutó riasztások, élő képek mellett virtuális őrnapló működik, amelyben akár azonnal végrehajtandó utasítások is adhatók. Saját fejlesztésű „GATE CONTROLL” programunk segítségével információkkal rendelkezünk az adott objektumban tartózkodó személyek, gépjárművek számáról, belépésük idejéről … Ezekhez az információkhoz megbízóink számára is hozzáférést biztosítunk, így akár a munkaidő-nyilvántartásra is alkalmassá válhat a rendszer..

Az esetleges rendkívüli események során a rendszer a rendelkezésre álló információk /video-felvétel, ki-és belépési lista, szolgálati napló, járőrellenőrző adatai, stb./ alapján megkönnyíti az esemény értelmezését, felderítését.

A diszpécserközpontban 2 fő végzi a rendszer felügyeletét, és állandó rendszergazdai-technikusi ügyelet is működik az esetleges műszaki problémák elhárítására