sidearea-image
Magas szakmai képzettségen és elhivatottságon alapuló személy- és vagyonvédelemre szakosodott védelmi szolgálat.

2151 Fót, Fehérkő u. 4/a.

+36 27 360 222

info@golansecurity.hu

Adatkezelési tájékoztató

Kövessen minket
 

Személyvédelem

Személyvédelmi szolgáltatásaink

A személyvédelem az őrzés-védelem talán legismertebb szakterülete, cégünk legszenzitívebb szolgáltatása, amelynek során munkatársaink akár hosszú hónapokra nagyon szoros kapcsolatba kerülnek ügyfeleinkkel és azok családtagjaival. A testőrök kiválasztása is ügyfelünkkel közösen történik, hiszen a szimpátia és a bizalom kiemelten fontos. Kollégáink rendszeresen részt vesznek elméleti valamint gyakorlati képzéseken, nemzetközi tapasztalatokkal, magas szintű idegennyelv-tudással, speciális- (elsősegélynyújtás, újraélesztés), valamint protokoll ismeretekkel rendelkeznek.

A hazai  magánbiztonsági  jogi jogviszonyok  primer szabályozására  alkotott,  a személy és vagyonvédelmi, valamint a magánnyomozói tevékenység szabályairól szóló 2005. évi CXXXIII. törvényben foglalt definíció értelmében személyvédelmi tevékenységnek minősül a természetes személyek életének és testi épségének védelme, valamint ezen tevékenységnek a szervezése  és  irányítása.  A gyakorlatban mindez kiegészül még a védett személy egyes személyhez fűződő jogai sértetlenségének biztosításával, különös tekintettel az emberi méltóság és a személyes szabadság integritásának védelmére, valamint a jó hírnév és a becsület csorbítatlanságának meg őrzésére.

A magánbiztonsági szektorban tevékenykedő testőreink szakmai feladatai a személyvédelem komplexitásának teljes spektrumát átölelik. Ez alapesetben a védett személy személyi biztosításán túl annak lakó- vagy szálláshelyének, munkahelyének, programjai helyszíneinek, közlekedési útvonalainak, külföldi utazásainak biztosítását is magában foglalja, igény szerint kiegészítve a családtagok, egyéb hozzátartozók védelmével.

Rendezvénybiztosítás

Legyen szó bármilyen rendezvényről; gáláról, sporteseményről, kulturális eseményről, cégünk profi szakember gárdával biztosítja a vendégek gondtalan szórakozását. A meghatározott részvételi és biztonsági szabályokat kollégáink teljes mértékben követik és udvariasan, de szigorúan betartatják a résztvevőkkel. Legfőbb célunk, hogy maradéktalanul kiszolgáljuk megbízónk igényeit. Ennek érdekében segítünk a rendezvény szervezői szakaszától kezdve, a lebonyolításon keresztül egészen a rendezvényt záró feladatokig.