sidearea-image
Magas szakmai képzettségen és elhivatottságon alapuló személy- és vagyonvédelemre szakosodott védelmi szolgálat.

2151 Fót, Fehérkő u. 4/a.

+36 27 360 222

info@golansecurity.hu

Adatkezelési tájékoztató

Kövessen minket
 

Vagyonvédelem

Vagyonvédelmi szolgáltatásaink

A vagyonvédelem (szakmai értelemben) a megbízó vagyonának, vagyontárgyainak a gazdálkodás folyamatán kívül eső károsító cselekményektől vagy eseményektől történő fizikai, technikai védelmét jelenti. A vagyonvédelem céltudatos és folyamatos tevékenység, melynek célja, hogy valamilyen fenyegetettséget elhárítson, vagy legalább következményeinek hatásait csökkentse, az esemény bekövetkezése esetén tegye lehetővé a károk minimalizálását, a normális élet mielőbbi helyreállítását.

Képzett és felkészített őrszolgálatunkkal jelentősen lecsökkentjük a vagyonvédelmi kockázatokat a védett objektumban. Szakembereink közreműködnek a biztonsági stratégia elkészítésében és a különböző veszélyforrásokra hatékonyan reagáló védelmi intézkedések kialakításában. A vagyonvédelmi szolgáltatásokra vonatkozó javaslatunkat előzetes konzultáció után, a feladatok és a terület egyedi sajátosságainak megismerését követően, testre szabottan alakítjuk ki.

Komplex vagyonvédelmi megoldások

A vagyonvédelmi biztonságtechnikai, mechanikai vagyonvédelmi rendszerek tervezése, telepítése, szerelése, üzemeltetése, felügyelete, javítása, karbantartása, ideértve az elektronikus gépjárművédelem, a rögzítés nélküli, megfigyelési céllal üzemeltetett vagy a hang- vagy képrögzítést is lehetővé tevő elektronikus megfigyelőrendszer, továbbá a beléptető rendszer, a betörésjelző rendszer létesítésének, karbantartásának, illetve a térfigyeléshez, a távfelügyelethez kapcsolódó reagálószolgálat működésének körében végzett ilyen tevékenységeket is.

Szolgáltatásunk magában foglalja a technikai vagyonvédelem valamennyi ágát, kiterjed annak teljes vertikumára. Tevékenységünk során a legmagasabb színvonalon foglalkozunk tűzjelző, behatolás jelző, beléptető, videó megfigyelő és épületfelügyeleti rendszerek kivitelezésével, tervezésével és karbantartásával. Ügyfeleink elégedettsége és biztonsága számunkra a legfontosabb, ezért minden rendszer kiválasztása során törekszünk a költséghatékonyság mellett a legjobb megoldást biztosítani a konkrét igényekre.

Élőerős őrzés

Az objektumok őrzés-védelmét a cégünk állandó személyzettel (mely lehet kutyás és fegyveres is) látja el, általában nappali és éjszakai váltásokkal. Az őrök a szolgálat ideje alatt a védett területen járőröznek, az objektum kiemelt fontosságú létesítményeit az előírt időpontokban ellenőrzik, igény esetén végrehajtják azok leltár szerinti átadás-átvételét, zárását és nyitását, ellenőrzik a beléptetések jogosultságát. Illetéktelen behatolás esetén a vonatkozó törvényekben és rendeletekben meghatározott jogosultsággal járnak el. Amennyiben az őrszemélyzet támogatása szükséges illetéktelen behatolás esetén, a megrendelő igénye szerint a Biztonság szolgálat kivonuló szolgálatát is a helyszínre irányítja.

Az általuk védett objektumoknál digitális őrszolgálati naplót használunk, mely kiváltja a papír alapú dokumentációt és magasabb szintre emeli az őrszolgálat által végzett tevékenységet. Az őrnapló adatai a központi vezénylőnkbe futnak be, így valós időben követhető az őrszolgálati munkatársak feladatellátása, és a rendszeren keresztül járőrözési utasítások adhatók közvetlenül az őrszolgálatot ellátó munkatársaknak.

Kamerarendszerek

A videomegfigyelő rendszerek a folyamatos felügyelet kimagasló eszközei. Azonnali információt szolgáltatnak a védendő területről, ugyanakkor a képek eltárolhatók, visszakereshetők. A korszerű, nagy felbontású és érzékenységű kamerarendszerek a digitális képrögzítők illetve az IP technika alkalmazásával komoly segítséget nyújtanak a védelemben.

Rendszereink működtetése során több olyan esemény feltárását segítettük elő, amit kamerás rendszer nélkül utólag már nem lehetett volna rekonstruálni és ebből kifolyólag akár büntetőjogilag is téves következtetéseket lehetett volna felállítani. Ezek az esetek lehetnek:

  • Betörés, lopás, rongálás
  • Közlekedési vagy munkahelyi baleset
  • Egymásnak ellentmondó személyes jelzések tisztázása
  • Személyi és gépi mozgások kontrollálása (beléptetések)
  • Rendszám felismerés
  • Forgalom ellenőrzés
  • Mozgás figyelés

Beléptető rendszerek

Beléptető rendszerünk alkalmazásával szabályozzuk a védett területre való belépéseket, digitálisan naplózzuk a be és kiléptetési eseményeket. Rendszerünkhöz rendszámfelismerő funkció mellet speciális kulcsmenedzsment és biometrikus azonosítási opciót is tudunk biztosítani. Megoldást kínálunk az egyszerű egy ajtós beléptetéstől egészen a komplex, rendszám felismerőt, nagy hatótávolságú olvasókat, munkaidő nyilvántartót és forgóvillákat, sorompókat integráló ipari rendszerekig minden szegmensben.